Delta i

VÅR VERKSAMHET

Foto: Linda Larsby

Det händer mycket i byn och det finna alltid plats för ditt engagemang.

Bygdeföreningen har ett antal olika grupper

Boulespelarna: På den nyanlagda banan finns det möjligheter för både den vana och den ovana. Kom och spel eller tävla med oss!

Byavandrarna: Under hela sommaren arrangerar gruppen by- och sevärdighetsvandringar med guide. Du vet mycket mer om nejden efter en runda!

Festkommittén arrangerar både Lucia, Midsommar, den årliga inköpsturen till Lübeck och mycket mer.

Huskommittén sökte och fick en stor slant till en ny lekplats som just färdigställts. Här behövs alltid extra händer så välkommen i gemenskapen!

Loppisgänget Här är en grupp med rejäl utdelning! Många arbetstimmar läggs på att sortera och förbereda under hela året och första söndagen i maj går loppisen av stabeln. Tycker du loppis är kul?Kom och var med! Ditt bidrag ger bygdeföreningen möjlighet att driva Husaren.

Vävstugan Vi har 17 vävstolar och det finns lediga platser för dig som är intresserad av att väva!

Det här Händer

I SÖDRA RÖRUM

2018 års program innehåller många spännande arrangemang; allt från vårvandringar, ölprovning till alla traditionella arrangemang som Valborg, Midsommar och Lucia. Se vår kalender för aktuella arrangemang och senasta information om anmälning med mera.

 

Alla arrangemang återfinns också på vår Facebook-sida @stenvallen

Bygdeföreningens

STYRELSE

Bygdeföreningens styrelse för 2018: Ordförande Ingvar Håkansson, viceordförande Charlotte Ziethén, kassör Helmer Frithiof, sekreterare Patric Vennerhäll, ledamöterna Nicklas Nilsson, Arne Wirén samt Maj-Britt Gyldemyr.

Suppleanter Jerry Knutsson, Lars Larsby och Hanna Balic.

På vår kontaktlista hittar du även byombud, alla kommittéer, valberedning med mera. Helt enkelt alla som engagerar sig i bygdeföreningen på något vis.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Webmaster Garhus.se